SZOLNOK

2018.07.22. 10:30

A szabálytalanul parkolók sajnos nem mentek szabira a nyáron

Immár 2018 nyarán járunk, de a szolnoki parkolási szabálytalanságok rendszerében sajnos nem érződik a nyaralások és szabadságolások időszaka. Ismét összegyűlt egy csokornyi az olvasóink által megörökített parkolási bakikból. Mutatjuk is!

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

Az első fotót a szolnoki Magyar utcán készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Ebben az utcában (meg úgy en bloc az egész környékén) egyébként is művészet üres parkolóhelyet találni, de ennek a Volkswagennek sikerült. Csak nem éppen a megszokott módon.

A képből viszont arra következtetünk, hogy legalább nem foglalt el több helyet egyszerre és valószínűleg útban sem volt senkinek. Bár – mint azt mind tudjuk –, attól még ez így szabálytalan.

A második fotót a Pelikán Bevásárlóközpont emeleti parkolójában lőtte egy olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Mókás, hogy a megkopott felfestést kiegészítő két (!) mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóhelyet jelző tábla ellenére, egy nyilvánvalóan nem mozgáskorlátozott személy robogóval parkolt ide.

Egy robogóval, amivel szinte akárhol parkolhat az ember...

A harmadik képet a Csokonai úton fotózták.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Nyuszi ül a fűben, szabálytalankodva... Nos, az sem titok, hogy a Csokonai úton is szerencsésnek kell lennünk, hogy szabad parkolóhelyet találjunk, de a leleményesek bármilyen akadályt képesek áthidalni.

Ugye?

A negyedik fotónk helyszíne sajnos gyakran szerepel válogatásainkban. Ez pedig nem más, mint a Téglagyári úti Tesco hatalmas parkolója.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Azért hangsúlyoztuk, hogy hatalmas parkolóról van szó, mert:

1.: Amennyiben valamely sofőr félti az autóját, könnyedén találhat minden mástól messze eső, szabad parkolóhelyet, ahol szinte kizárt, hogy bárki rányissa az ajtót féltett (és feltehetően nagyon drága) járművére.

2.: Sajnos a nagy tér adta lehetőségek kihasználását legtöbbször egyetlen emberi tulajdonság írja felül, a lustaság.

Az emberek szeretnek közel megállni a bejárathoz, ez pedig sokszor szabálytalanságra készteti őket.

Azt halkan jegyezzük csak meg, hogy a képet beküldő olvasónk szerint az autóból csupán egy pár szállt ki, gyerkőcök nélkül.

Na, de ezzel el is érkeztünk utolsó fotónkhoz, amely a Széchenyi körúton lévő okmányiroda közelében készült.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

A fent említett, egyes számú opció lehet a kulcsa ennek a helyzetnek is. A sofőr valószínűleg kicsinek ítélte azt a parkolóhelyet, ahova máskor probléma nélkül be tud állni két autó is. Így tuti, hogy nem nyitja rá senki az ajtót!

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk a olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában