közgyűlés

2020.09.16. 07:00

A város pénzügyeit is napirendre tűzik Jászberényben

Rendes, nyílt ülést tart szerdán tizenöt órakor a város képviselő-testülete a városháza nagytermében.

Illés Anita

A tervek szerint ezúttal huszonöt napirendi pontról tárgyalnak a képviselők. Az előterjesztések között több önkormányzati rendelet módosítása szerepel. Ez érinti például a településkép védelméről, a háziorvosi és védőnői körzetekről, a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátásról szóló rendeletet.

Dönthetnek a költségvetési előirányzatok átcsoportosításáról és a fedezet biztosításáról. A tanácskozáson megvitatják az önkormányzat gazdálkodásának idei első félévi helyzetét és új vagyongazdálkodási koncepcióját is. Elfogadhatják a város új közbiztonsági és bűnmegelőzési feladattervét a következő négy évre vonatkozóan.

Ezenfelül szó lesz még a helyi parkolási rendszer felülvizsgálatáról és korszerűsítéséről, a Magyar utcában található építési telek ingatlanok értékesítéséről, az ifjúsági munkacsoport munkájáról, valamint a helyi esélyegyenlőségi program végrehajtásáról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában