SZOLNOK

2018.06.16. 14:18

Egy jó barát és a rendőrök összefogása mentette meg egy férfi életét Szolnokon

Egy jó barát és több lelkiismeretes rendőr munkája mentette meg egy férfi életét Szolnokon.

Egy szekszárdi lakos kért segítséget a rendőrségtől 2018. június 14-én 21 óra 30 perc körül, miszerint egyik barátja messengeren öngyilkossági szándékáról tájékoztatta és búcsú üzenetet küldött részére. A bejelentő ismerőse adatait nem ismerte, csak annyit tudott róla, hogy Szolnokon tartózkodik.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányitási Központ főügyeletese, Erdei Éva rendőr őrnagy azonnal átfogó adatgyűjtésbe kezdett. Információkat kért a területen dolgozó járőröktől és a különböző rendőrségi nyilvántartások segítségével sikerült rövid időn belül azonosítania a keresett férfit.

Az őrnagy azt is kiderítette, hogy a látássérült férfi testvére Szolnokon él, így kollégáit azonnal a meghatározott címre küldte. Soltész Gábor rendőr törzszászlós és Burik Dorián rendőr őrmester percek alatt a helyszínre értek, ahol már eszméletlen állapotban találták meg a bajbajutottat.

A nő nem észlelte, hogy bátyja nagyobb mennyiségű altatót vett be, hiszen Ő maga is látássérült. A járőrök azonnal mentőt hívtak, akik kórházba szállították a 46 éves szekszárdi lakost – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában