TISZaszENTIMRE-TOMAJMONOSTORA

2018.03.26. 14:53

Csőtörés miatt megállt a vízellátás több helyen is

Példás helytállásról tett tanúbizonyságot hétfőn három település. Csőtöréssel, a vízellátás akadozásával indult a hét Tiszaszentimre, Újszentgyörgy és Tomajmonostora lakosainak.

Ujvári László

Hétfőn kora hajnalban érkezett e bejelentés a szentimrei vízműtelep kezelőjéhez. A reggeli órákban sikerült azonosítani a csőtörés pontos helyét. A TRV Zrt. szakemberei rögtön neki láttak a hiba elhárításának.

A vízhiány Tiszaszentimrét kevésbé, Újszentgyörgyöt jobban érintette. A lakosokat már reggeltől folyamatosan ásványvízzel látták el.

– Bárhol történik ez, az mindig kellemetlen. Örülünk neki, hogy gyorsan sikerült reagálni a kialakult helyzetre. A szakemberek pedig megoldják a többit – mondta az egyik érintett.

Nem így alakult a helyzet Tomajmonostorán, hétfőn ugyanis az egész faluban megállt a vízellátás. Az óvodában és az iskolában szünetet rendeltek el. A lakosság vízellátását lajtos-kocsival oldották meg. Információink szerint egy gerincvezeték sérült, körülbelül tízen dolgoztak a helyreállításán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában