KISÚJSZÁLLÁS

2019.05.04. 13:05

Dobogós helyezésekkel tértek haza a művészeti iskola diákjai

Sikeres volt az április a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek.

Daróczi Erzsébet

A Kiemelt Nívódíjas Együttes címet kapott Nagykun Táncegyüttes

Fotó: Daróczi Erzsébet

Tiszafüreden, a XXI. Regionális Rézfúvósversenyen Dömök Péter (trombita) 3., Szél Bence (kürt) 1. lett, felkészítőjük Szálkai János volt.

Jászfényszarun, a II. „Jászkunsági Gyerek Vagyok” Megyei Népművészeti Szemlén az Aprók Gyermek Néptáncegyüttes nívódíjat kapott. Koreográfusok: Kecskésné Herczegh Kata és Szentpéteri Balázs.

Horváthné Galambos Olga tanárnő vezetésével növendékeik Pakson részt vettek az Országos Suzuki Találkozón.

Szolnokon, a X. Kamarazene Versenyen az iskola ütőegyüttese (Balogh Eszter, Fedor Emma Boglárka, Holhós Edina Dóra, Melnikoff Levente, Melnikoff Milán, Marczi Ákos, Marczi Máté) 2. lett, felkészítőjük Donkó Péter Bence.

A Vadászkürt Kvartett (Egyed László, Fodor András, Szél Bence, Szálkai János) 3. lett, felkészítőjük Szálkai János. Szolnokon, a III. Várhelyi Lajos „KUKA” Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncversenyen a Bengecseg néptáncegyüttes bronz minősítést szerzett. Koreográfusok: Kecskésné Herczegh Kata és Szentpéteri Balázs.

A Kiemelt Nívódíjas Együttes címet kapott Nagykun Táncegyüttes
Fotó: Daróczi Erzsébet

A Jászsági Gyermek- és Ifjúsági Szólótáncversenyen Vatai Vivien, Oláh Réka, Papp Janka Anita, Weibl Hanna, Nagy Imre Levente és Czifra Zsombor vett részt, felkészítőik Kecskésné Herczegh Kata és Szentpéteri Balázs.

Kisújszálláson, a Martin György Néptáncszövetség „Néptáncosok Területi Bemutató Színpad” minősítőfesztiválján a Nagykun Táncegyüttes megkapta a Kiemelt Nívódíjas Együttes címet.

Koreográfusok: Kecskésné Herczegh Kata és Szentpéteri Balázs, illetve Bolgovics Gergő, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes táncosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában