GALÉRIÁVAL

2019.04.19. 19:52

Elismeréseket adtak át a bölcsődék napja alkalmából Szolnokon

A bölcsődék napja alkalmából rendeztek ünnepséget a minap a városháza Hubay Ferenc dísztermében.

Mészáros Géza

Venczli Lajosné (balra) és Dobi Tamásné vehették át a városi elismerést

Fotó: Mészáros János

Szabó István alpolgármester elismerően szólt a szakemberek felkészültségéről, és arról is, hogy a város több bölcsődéje is megújult a közelmúltban vagy éppen fejlesztés előtt áll.

Keskenyné Péntek Ágnes, az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság igazgatóhelyettese a város bölcsődéinek történetét tekintette át. Ezt követően adták át a „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” emlékérmet, amellyel a város önkormányzata által fenntartott bölcsődékben kiemelkedő tevékenységet végző szakembereket ismerik el.

A díjakat Dobi Tamásné, az egészségügyi és bölcsődei igazgatóság szaktanácsadója és Venczli Lajosné bölcsődei dajka vette át Szalay Ferenc polgármestertől.

Venczli Lajosné (balra) és Dobi Tamásné vehették át a városi elismerést
Fotó: Mészáros János

Két szolnoki szakember pedig országos elismerésben részesült a közelmúltban: a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést Mészáros Mihályné, az egészségügyi és bölcsődei igazgatóság vezetője, míg az Akócsi Ágnes emlékére alapított életműdíjat Kéri Zoltánné szaktanácsadó vehette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában