GALÉRIA+ VIDEÓ

2018.07.15. 20:00

Halas finomságok készültek a tiszaderzsi Kárásznapon

Hétvégén már tizedik alkalommal szervezték meg a Kárásznapot. Az elmúlt évtizedben hosszú utat járt be a falu legnagyobb rendezvénye.

Ujvári László

A jubileumi rendezvény az Extreme Dance Team felvonulásával és műsorával kezdődött. Fótosné Czeglédi Zsuzsanna polgármester és Kovács Sándor országgyűlési képviselő nyitotta meg a tizedik falunapot.

– Az első Kárásznap óta hosszú út vezetett idáig. Ma már híres, elismert zenekarok koncerteznek Tiszaderzsen, holott tíz évvel ezelőtt még egy teherautó platója volt a színpad – vázolta a fejlődés útját röviden-tömören a településvezető.

Ekkor már javában készültek a különféle halételek, a főzőcsapatok kora reggel munkához láttak. A környező települések csapatai és civil szervezetei ragadtak fakanalat.

A Kárásznapon adták át a Magyarország Legszebb konyhakertjei program tiszaderzsi elismeréseit.

Emellett díjazták a Tiszta udvar, rendes ház pályázat nyerteseit is. Színpadra léptek a tiszaderzsi óvodások és a Tavirózsa Nótakör, híres zenekarok adtak koncertet. Sokakat vonzott például a Balkán Fanatik koncertje.

Íme egy kis videós ízelítő, milyen is volt a hétvégi Kárásznap:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában