SZOLNOK

2018.09.21. 16:28

Hétvégén családi napot tartanak a Tallinn városrészben

Immáron a tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Tallinn-Alcsi Családi Napot Szolnokon, a Városmajor úti városrészben, a Puskás Tivadar út végén kialakított szabadidőparkban.

E hét szombaton a főzőverseny már reggel 9 órakor elkezdődik, hozott anyagból és felszerelésből. A zsűri elnöke idén Pálszabó Mihály, a Francia Gasztronómia lovagja lesz.

Fotó: Fodor Orsolya

Mint arról a rendezvényt szervező és támogató dr. Tóta Áron, az 5. számú választókerület önkormányzati képviselője lapunknak elmondta, ez évben szeptember 22-én (szombaton) 9-től 20 óráig zajlanak a programok a Puskás Tivadar út végén lévő Tallinn Sport- és Szabadidő Parkban.

A választókerülethez tartoznak a Tallinn, az Alcsi, a Scheftsik telep, a Gutenberg tér, a Szent István tér, a Városmajor úti lakótelep és lakópark, a Mester úti és a Besenyszög úti lakótelepek, az Alcsipuszta, a malomszögi és a millértelepi városrész, ezért az itt élőket, de a megyeszékhely összes lakóit is várják az egész napos rendezvényre.

A fellépők között szerepelnek Soltész Rezső (16.15), az Abonyi Fúvószenekar (11.00; 12.30), a Csicsergő tagóvoda gyermekei (13.10), Ricsi bohóc (13.30), Három Anikó és hastáncosai (14.30), továbbá Lugosi Claudia, Dósa Mátyás és Harna Péter, a Szigligeti Színház művészei (15.30), Sülyi Károly nótaénekes (14.50) és Kozma Nikoletta rúdtánc csoportja (13.00).

E hét szombaton a főzőverseny már reggel 9 órakor elkezdődik, hozott anyagból és felszerelésből. A zsűri elnöke idén Pálszabó Mihály, a Francia Gasztronómia lovagja lesz.
Fotó: Fodor Orsolya

 

A családi napon főzőversenyt, kispályás foci- és kosártornát is szerveznek, lesz aszfaltrajz-verseny, kirakodóvásár, arcfestés, pónilovaglás, kutyás bemutató, trambulin, ugrálóvár, valamint rendőrségi- és tűzoltó-bemutató is, safe-bike lehetőség, továbbá „házhoz” jönnek a Hungaricumok is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában