parkolási bakik

2018.12.16. 17:30

Így parkoltak ezen a héten az ügyeskedők Szolnokon

A hét utolsó napján ismét készültünk néhány jól elkapott olvasói fotóval, hogy megmutassuk, ezúttal mit hoztak össze a szabálytalankodók. Van itt minden, ami bosszantó, mutatjuk is!

Szoljon.hu

Olvasónk fotózta.

Az első fotón bár kicsit messziről, de így is jól látszik a lényeg, ahol szépen sorakoznak az autók, ott nemhogy parkolni, de megállni sem lenne szabad. Ehhez képest legalább hét ott parkoló autót számoltunk, plusz ami még a fáktól nem látszik. Szép.

Olvasónk fotózta.

Az alábbi jól sikerült megoldást a Hetényi Géza Kórház parkolójában kattintotta olvasónk. Ehhez nem is tudjuk, mit szóljuk... Valószínűleg nem volt szabad hely, ebből a szempontból megértjük a problémát, de a megoldást már nem annyira.

Olvasónk fotózta.

A harmadik fotónak a címe az is lehetne, hogy „ha nincs hely, csinálunk” – ahogy olvasónk írta. És tényleg, feltalálta magát a sofőr, nem akadt szabad parkolóhely, hát felállt a füves területre. Sajnos nem egyedi eset, ezúttal a szolnoki Verseghy parkban választotta ezt a megoldást valaki.

Olvasónk fotózta.

Negyedik, egyben utolsó képünk is egy tipikus szabálytalan és amúgy nagyon bosszantó parkolási szokást örökít meg. Mindig akad olyan, aki ha lehet inkább egy lépést sem tesz gyalog, inkább leparkol a célállomás bejárata elé, vagy legalábbis ahhoz a lehető legközelebb. Persze elképzelhető, hogy az alábbi esetben olyan mennyiségű péksütit vett az Audi sofőrje, hogy nem bírta volna messzebbre cipelni, ki tudja. Mindenesetre nem szép a járdára felparkolni, akkor sem, ha esetleg messzebb akad szabályos parkolási lehetőség.

Olvasónk fotózta.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában