Csépa

2018.06.22. 15:30

Jól sikerült Nótár Mary jótékonysági koncertje

Több mint 350 ezer forint gyűlt össze azon a csépai jótékonysági koncerten, melyen Nótár Mary volt a fellépő. Ismeretes, pár héttel ezelőtt egy vihar sújtott le Csépára, a villám három házba is belecsapott.

Joó Zsuzsa

Nótár Mary rendszeresen részt vesz különböző jótékonysági akciókon.

Forrás: Beküldött fotó

Az egyik ingatlan gyakorlatilag lakhatatlanná vált. Az önkormányzat a plébániával összefogva úgy döntött, felújítja, rendbe teszi a román állampolgárságú házaspár otthonát.

A segítő akcióhoz Nótár Mary énekesnő is csatlakozott, aki egy jótékonysági koncertet és annak teljes bevételét ajánlotta fel. A rendezvényen végül 350 ezer forint jött össze. Az énekesnő a teljes összeget átadta a színpadon a bajba jutott házaspárnak.

A házat azóta kívülről teljesen rendbe tették, jelenleg már csak a belső finomítások hiányoznak. Ilyen például az álmennyezet felszerelése, a padlózat rendbetétele és más gipszkartonozás.

Antal András atya lapunk érdeklődésre elmondta, a koncerten legalább háromszázan vettek részt, kortól függetlenül. A legidősebb vendég egy kilencven esztendős asszony volt.

Borítókép: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában