GALÉRIÁVAL

2018.08.20. 12:43

Karcag díszpolgára lett Varga Mihály pénzügyminiszter

Szent István napjához kapcsolódva, az ünnepi önkormányzati ülés keretében pénteken kitüntetéseket adtak át a Városházán azoknak a személyeknek, akik a város és a Nagykunság érdekében kiemelkedő tevékenységet végeztek. Az életutakat Kovács Szilvia alpolgármester és Szepesi Tibor képviselő ismertette.

Daróczi Erzsébet

A Karcag Városi Önkormányzat Varga Mihály pénzügyminiszter részére – a több évtizedes képviselői munkája során a városért és a térségért végzett kiemelkedő tevékenységéért Karcag Város Díszpolgára címet adományozott.

A kitüntetést Dobos László polgármester adta át Varga Mihálynak, aki megköszönte a rangos elismerést és ígérte, továbbra is segíteni fogja szülővárosát. Mint fogalmazott, mindannyian jeles elődök utódai vagyunk, mi vagyunk a magyar állam.

Az a dolgunk, hogy fenntartsuk, működtessük ezt az államot, és olyan formában adjuk át utódainknak, hogy ők is büszkék tudjanak lenni rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában