ÍME AZ E HETI GYÖNGYSZEMEK

2018.03.18. 19:57

Ki látott már ilyet? Újabb parkolási csodákat mutatunk

Úgy tűnik, nemcsak mi botlunk szinte naponta valamilyen parkolási bakiba, olvasóink is így vannak ezzel.

Ez így sehogy sem jó.

Továbbra is nagyon sok fotó érkezik hozzánk a „jobbnál jobb” parkolási megoldásokról, úgyhogy ismét válogattunk néhányat, mutatjuk is!

Bár rangsort nem állítottunk fel, a héten nekünk ez a megoldás a kedvencünk. Mert erre tényleg nincs mentség. Kolléganőnk fotózta a Tisza parthoz közel, a kollégium mellett az egyik kis utcában. Ami egyébként egyirányú, úgyhogy az útakadályt képező szabálytalan parkolás miatt kénytelen volt mindenki visszatolatni, aki itt szeretett volna keresztülhajtani...

Erre tényleg nincs mentség.

A következő képet a Széchényin, a Hild Viktor utcában készítette olvasónk. Magyarázatra ez sem nagyon szorul, amellett, hogy ide már nagyon nem szabadott volna parkolni, még ráadásul a padkától is igen messzire állt meg a sofőr, hogy biztosra menjen. Már ami a szabálytalanságot illeti.

Ez így sehogy sem jó.

És akkor jöhet a már-már hagyományos csíkra parkolás, most éppen a Széchenyin, az egyik élelmiszerbolt parkolójában. Persze az előzményeket nem ismerjük, előfordulhat, hogy már előtte is rosszul parkolt valaki itt és emiatt volt kénytelen ez a sofőr is így beállni, de attól még nem a legjobb  megoldás.

Olvasónk fotózta.

És a végére egy szintén gyakori parkolási szokás. Foglaljunk el lehetőleg legalább két helyet, végül is van elég parkoló, a többiek majd találnak valahol másikat! Vagy nem. Az alábbi képet a Szántó körúton készítette olvasónk, itt alap esetben három kiváló parkolóhely áll rendelkezésre, de hát így...

Olvasónk fotózta.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit. Jövő héten jövünk a következő adaggal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában