Szolnok

2019.10.27. 19:00

Kifeküdtek a Verseghy Ferenc Gimnázium tanárai is

Kiemelkedő tanulók, tanulmányi- és sporteredmények, ösztöndíjak: leginkább ezek hangoznak el, amikor egy színvonalas, jó hírű oktatási intézményről hallunk, olvasunk.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Beküldött fotó

Éppen ezért felvillanyozó, amikor arról esik szó, hogy ezekben az iskolákban is – a szó jó értelmében – „meg tudnak őrülni”. Ez történt a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban, ahol nem mindennapi esemény zajlott a napokban. Ezúttal ráadásul nem a diákok, hanem a pedagógusok vettek részt egy jó mókában.

Hogy miért feküdt az alma mater udvarán a majdnem teljes tanári kar? Nos, úgy döntöttek, hogy vállalják a most népszerű kihívást, az úgynevezett Tetris Challenge-t.

Fotó: Beküldött fotó

A kihívás lényege – mely az utóbbi hetekben az instagramon és a facebookon terjed-, hogy a különböző hivatások képviselői elrendezett fotókon mutatják be, hogy munkájuk elvégzéséhez milyen eszközökre van szükségük. Készítettek már ilyen különleges nézőpontú képeket, bejegyzéseket színészek, orvosok, katonák, adóellenőrök, mentősök, rendőrök is.

Szolnokon pedig a Verseghyben a tanárok. A képek elkészítése remek közösségépítő program is, a gimnáziumban is ez volt, ami rengeteg mókával, kacagással telt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában