KENGYEL

2018.03.17. 18:36

Kráternagyságú beszakadások tették tönkre a kengyeli utakat

Az elmúlt időszak csapadékos időjárása az utakat sem kímélte, a belterületi szakaszokon több helyen hatalmas károkat okozott a nagy mennyiségű eső és a talajvíz.

Molnár-Révész Erika

– A szennyvízcsatorna-hálózat több helyen beszakadt, megsüllyedt. Különösen súlyos a probléma a Damjanich, a Bajcsy, a Kossuth és a Tóth Árpád utcákban – tájékoztatta honlapunkat Nagy Szilárd, Kengyel polgármestere.

Mivel a kivitelezői garancia már lejárt, így a polgármester a Tiszamenti Regionális Zrt.-től, mint üzemeltetőtől kért segítséget.

– Sajnos a március tizedikén, kézi erővel történt helyreállítási kísérlet kudarcot vallott.

– Az ezzel a módszerrel betömött kráter nagyságú beszakadások mintegy két nap alatt szinte teljesen elnyelték a beléjük öntött köveket. Vagyis a probléma sajnos továbbra is fennáll – hangsúlyozta Nagy Szilárd.

A polgármester ezért személyesen kereste fel a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vezetőségét, akikkel közösen próbálnak megoldást találni a helyzetre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában