SZOLNOK

2018.05.23. 16:30

Megszépítik a Széchenyi városrészt

A Széchenyi-lakótelep játszótereinek felújítását három ütemben valósítják meg. Ezt Rehó János, a városrész egyik önkormányzati képviselője mondta el.

Hutter Zsófia

A jövő hónapban elvégzik a játszóeszközökön szükséges javításokat, utána a kerítések helyreállításával, pótlásával folytatják a felújítást. A Hild Viktor út és a Lovas István út közötti játszótéren pályázati támogatásból kerítés épül, melynek kiviteli tervei elkészültek.

Jelenleg az anyagok beszerzése történik, júniusban pedig megkezdik a munkálatokat. A Botár Imre úti játszótér szintén megújul, a szükséges javításokat ott is elvégzik a következő időszakban.

A Széchenyi-lakótelepért Egyesület idén is biztosít virágpalántákat a városrész szebbé tételéért. Kihelyezik a beültetett virágedényeket a körút közvilágítási oszlopaira, illetve a Piros iskola előtti fórumtérre, de a Széchenyi István emlékparkba is ültetnek virágokat.

A tervek között szerepel még új parkolóhelyek kialakítása a Hild Viktor úton, és az új, Aranyi Sándor utca végén található kondiparkot is átadják nyár elején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában