fejlesztés

2019.02.21. 09:30

Megszépül a cserkei fürdő

Felújították a Cserkeszőlő Fürdő és Gyó­gyászati Központ gyermekmedencéjét, de hamarosan megszépül az élménymedence is.

Joó Zsuzsa

Télen, nyáron népszerű a cserkeszőlői fürdő

Fotó: Mészáros János

– A munkálatokat már elkezdték – nyilatkozta Gál József fürdővezető. – A téli fürdő épületében játszósarok, az emeleten pedig egy játszóház épül. Hozzátette, újdonság gyanánt a beltéri csúszdára sebességmérőt szerelnek. A fürdő környezete kizöldül: tavaly ősszel füvet telepítettek, de fákat is ültetnek, valamint felújítják a kültéri eszközöket.

Télen, nyáron népszerű a cserkeszőlői fürdő
Fotó: Mészáros János

– Március vége felé kezdődik el a tavaszi nagytakarítás.

Az előbbieken felül is várható fejlesztés. Illési Sándor László alpolgármester elmondta, a Kossuth utcát teljes hosszában felújítják, illetve parkolót építenek az Ady Endre utcában. A Dózsa György utcában hat méter széles út lesz, mindenekelőtt a 44-es főúttól a Petőfi utcáig. A központi részen pedig a biztonságos közlekedés érdekében több gyalogos-átkelőhelyet is kiépítenek.

Egyre nagyobb számban látogatják

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyó­gyászati Központba minden évben több és több vendég látogat, így a fejlesztésekre, sőt a bővítésre is egyre nagyobb szükség van. Tavaly csaknem 472 ezer kikapcsolódni vágyót fogadtak. A 460 ezredik vendéget, a Kecskemétről érkező Dezsőfi Zoltánnét külön is köszöntötte a település polgármestere és a fürdőigazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában