OLVASÓI FOTÓKKAL

2018.10.21. 13:11

Most éppen így parkoltak a szabálytalankodók Szolnokon

Az elmúlt heti szabálytalansági versenyt Szolnok nyerte, a legtöbb ügyeskedőt a megyeszékhelyen örökítették meg olvasóink. Ezekből a fotókból szemezgettünk.

Szoljon.hu

Olvasónk fotózta.

Az első fotón az SZTK sarkánál álldogál egy teherautó kisebb fennakadást okozva. Olvasónk leírása alapján – illetve elég jól látszik is – sikerült úgy parkolnia a sofőrnek, hogy a többi autó alig tudta kikerülni, nem kis dugót okozva ezzel. De szerencsére kéznél volt a teherautó sofőrje, aki készségesen el is magyarázta, hogyan képzelte a dolgot: szerinte „pont el lehet férni autóval, csak ügyeskedni kell”. Szerintünk meg „ügyeskedjen” máskor ő egyedül, ne a többi húsznak kelljen miatta...

Olvasónk fotózta.

A következő fotóhoz nem is fűznénk hozzá semmit. Már a járda is parkolóhely, sima ügy.

Olvasónk fotózta.

Ahogyan a szandai bicikliút is, naná.

Olvasónk fotózta.

És a végére egy jól bevált, ismerős megoldás: foglaljunk el két helyet, és biztos ami biztos, parkoljunk keresztben, hogy tényleg ne férjen a közelünkbe senki más! Az ajtót tuti senki sem nyitja rá így, az tény és pimaszságból is csillagos ötös. Gratulálunk.

Olvasónk fotózta.

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket – nem csak Szolnokon! – akkor ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában