parkolási bakik

2018.11.18. 09:20

Néhány autós sokszor ügyet sem vet a gyalogosan közlekedőkre

Ezen a héten újabb parkolási bakikkal készültünk, melyeket egytől egyig olvasóink küldtek szerkesztőségünkbe. Jó szórakozást kívánunk!

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

Az első fotót a szolnoki Széchenyi városrészben, az Aranyi Sándor utcában készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Persze, tudjuk, nagy eséllyel csak két percre állt meg így a sofőr, de mi ilyen rövid ideig sem szeretnénk azon tanakodni, kitoljuk-e a babakocsit az úttest kellős közepére, vagy inkább gázoljunk át a bokrokon, hogy kikerüljük...

Második fotónkat ismét a Széchenyin lőtték, pontosabban a Lidl parkolójában.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Aki még nem járt ebben a parkolóban, annak most jelezzük, itt minden parkolóhelyet piros színű térkővel raktak ki. Nos, ahol ez a két autó parkol, az még közelről sem tűnik pirosnak, sokkal inkább látszik az egész parkoló kellős közepének.

A harmadik fotót a szolnoki Nagy Imre körúton készítette olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Szinte ugyanaz a szabálytalanság, mint válogatásunk első fotójánál, az elképzelt babakocsit toló anyuka és a kerekesszékes bácsi helyzete pedig szintén elég komplikálttá válik emiatt... Nem szép!

Az utolsó fotó a szolnoki nagy Tesco parkolójában készült. Ha a szabálytalanságok gyöngyszemének nem is, de a leggyakrabban előforduló kellemetlen szituációk ékes példájának bátran nevezhetjük.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Nem nehéz kitalálni, hogy a Mercedes sofőrje nem rendelkezik mozgáskorlátozottak részére kiállított kártyával, így jogosulatlanul – ráadásul szörnyen hanyagul – vette igénybe ezt a helyet. Ejnye!

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket – nem csak Szolnokon! – akkor ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában