parkolási bakik

2018.10.14. 10:30

Nem csak Szolnokon bosszantják társaikat a szabálytalankodók

Abban minden olvasónk biztos lehet, hogy a leleményes, kreatív, ám általában szabálytalan parkolási kiskapuk összes lehetséges variációjával találkoztunk már. A legnagyobb bölcsesség, melyet rovatunk elindítása óta megtanultunk, az az, hogy mindig lehetne rosszabb is a helyzet. Nézzük hát a heti nyerteseket!

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Forrás: Beküldött fotó

Az első fotót Törökszentmiklósról, pontosabban a helyi Lidl parkolójából küldte egy olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Tipikus példája a „csak beszaladok egy párizsiért” hozzáállásnak, melyből legtöbbször arrogáns szabálytalanság születik.

A költői kérdést pedig, amit ilyenkor az érintett sofőrök fel szoktak tenni, miszerint: miért gond egy üres parkolóban szabálytalanul megállni, nyugodtan meg lehet fordítani: miért is okozna nehézséget egy üres parkolóban normálisan megállni? Még ha csak két percre érkezik is az ember.

A második képünket már a szolnoki Rákóczi útról küldték.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Szinte halljuk, ahogyan a múltban megfogalmazódott a – feltehetően ott lakó – sofőr fejében, hogy attól, hogy elfoglalta a járda egy teljes szakaszát, a gyalogosok még gond nélkül ki tudják kerülni az autót a társasház belépőjén át.

És egy kerekesszékessel vajon mi lenne a helyzet? Vagy egy babakocsit toló anyukával? Ők kerüljenek csak az úttesten...

A harmadik fotót a szolnoki Lengyel Légió utca gyalogátkelőjénél készítették.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Úgy döntöttünk, akkor ehhez most nem is fűznénk hozzá semmit. Mindenki gondoljon, amit csak szeretne. Ez a parkolási bakik netovábbja.

A negyedik és egyben utolsó kép következik. A helyszín: Szolnok, Árkád.

Olvasónk fotója. Köszönjük!
Fotó: Beküldött fotó

Ha cikken belül használhatnánk hangulatjeleket (emojikat), akkor itt a sírós-röhögős fejjel indítanánk, majd a dühtől-vörösen-izzóval zárnánk a sort.

A parkolóhely ugyan nincs felfestve, no de tiltó jelzés sincs... Márpedig amit nem tilos, azt szabad, ugye?

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket (nem csak Szolnokon!), ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, ahová továbbra is várjuk a olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában