Park

2018.07.22. 09:30

Önerőből végzik a park szépítését Martfűn

Megújul a park a művelődési ház mellett. Dr. Papp Antal polgármester elmondta, a régi sétányok egy részét újraépítik, hátulról pedig szervizutat alakítanak ki a színházba érkező előadóknak.

Joó Zsuzsa

Ezen az úton lehet majd megközelíteni a művelődési házban található vendéglátóegységet is az áruszállító járművekkel. Ideje volt a változtatásnak, ugyanis eddig a tehergépjárművek csak a zöld felületen keresztül tudtak eljutni az épülethez, tönkretéve a parkot. Most a másik oldalon juthatnak el a művelődési házhoz.

A parkban található kosárlabdapályát is kibővítik szabványos méretűvé.

A településvezető hozzátette: a művelődési ház felújítása a Zöld Város pályázaton belül történik, erre százötmillió forintot nyert a település. Csakhogy a két évvel ezelőtti árakhoz képest (akkor adták be a pályázatot) jelentősen megemelkedtek az árak: eddig több mint százharmincmilliót költöttek a központ megújítására.

Az elnyert összegbe a park rehabilitációja végképp nem fért bele, így a fentebb felsorolt munkálatokat az önkormányzat saját költségvetéséből fedezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában