vádat emeltek ellene

2018.11.20. 16:29

Parkoló autókat rongált meg és gyújtogatott is Szolnokon az ittas férfi

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Szolnoki Járásbírósághoz garázdaság vétsége és más bűncselekmények miatt egy 23 éves szolnoki férfi ellen.

Szoljon.hu

A vádlott ittas állapotban 2018. január 27. és 2018. május 12-e közötti időszakban, összesen négy alkalommal a Szolnok Vasvári Pál út környékén parkoló autókat megrongálta, illetve az egyik kereskedés molinóját többször is felgyújtotta. A vádlott 2018. január 27-én összesen 37 gépjárművet rongált meg.

Döntően az autók ablaktörlőiben okozott kárt, de akadt olyan jármű is, amelyiket összekaristolt, jeleket, feliratokat vésett a karosszériába. A sértettek kára 2.000.- forinttól csaknem 100.000.- forintig terjedt. A vádlottat a biztonsági kamerák felvétele alapján végül sikerült a rendőrségnek beazonosítani.

A bűncselekmények elkövetését beismerő vádlottal szemben az ügyészség büntetővégzés meghozatalával felfüggesztett fogházbüntetésre tett indítványt tájékoztatta hírportálunkat dr. Zsilka László a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában