PARKOLÁSI GYÖNGYSZEMEK

2018.04.21. 15:25

Tragikomédia felsőfokon: íme az e heti szabálytalan parkolások

Majdnem egy hét eltelt előző válogatásunk óta, most következzenek az e heti győzteseink!

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Még mindig sok nevetést és indulatot váltunk ki a szolnoki szabálytalan parkolásokat megörökítő válogatásainkkal, de mivel egyre csak érkeznek az olvasóink által beküldött fotók (nagyon köszönjük!), így azt gondoljuk, van miért csinálnunk.

E heti első képeink a szolnoki Jubileum tér paneljai mögött, ugyanannál a parkolóhelynél készültek. A jobb oldali autót reggel, a Mercit pedig délután kapták lencsevégre.

Olvasónk ezt a címet adta a képeknek: Az elátkozott parkolóhely... Köszönjük!

Talán a leggyakrabban elkövetett parkolási szabálytalanság, amikor – általában minden ok nélkül, csak azért, mert úgy kényelmes – a vonalra állunk.

Az egész parkoló rendje felborul egy szabálytalanul álló autótól, a legvégén pedig tuti, hogy nem fér el annyi autó, ahány parkolóhely ki van jelölve.

Következő fotónkat a Széchenyi városrészben, pontosabban a Lovas István utca tízemeleteséből lőtték.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Egy BMW, két mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhely. Még ha a sofőr rendelkezik is a mozgáskorlátozottak parkolási igazolványával, az akkor sem jogosítja fel arra, hogy ilyen arrogánsan hagyja ott az autót.

A következő kép láttán már csak a fejünket fogtuk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

A fotó a szolnoki József Attila út és a Nagy Imre körút kereszteződésében készült. A járdánál. Miért???

Válogatásunk utolsó fotója, egyben cikkünk borítóképe az e heti kedvencünk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Két dolgot tudunk elképzelni:

1.: A szürke Peugeot már ott állt, amikor a fekete autó sofőrje iszonyatosan rutintalanul bemanőverezte az autóját a hatalmas, üres parkolóhelyre. Csak hát nem éppen úgy sikerült, ahogy akarta, de mindegy, előfordul az ilyen, legyintett és továbbállt. Vagy...

2.: A fekete érkezett előbb, megállt keresztben, a Peugeot sofőrje pedig úgy gondolta, már csak azért is szabályosan, a két vonal közé parkol. Még ha ezzel kritikusan közel is kerül a mellette álló autóhoz. Hátha így megleckézteti egy kicsit a másik sofőrt.

Mi a kettes számú opcióban reménykedünk. Amennyiben így történt, egy nagy ökölpacsit küldünk a Peugeot sofőrjének!

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit. Egy hét múlva jövünk a következő adaggal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában