Szolnok

2020.12.18. 10:47

Szalay Ferenc otthonmaradásra kéri Kis Grófo apjának távoli rokonait

December 3-án érkezett a tragikus hír a popénekes, Kis Grófo édesapjának, Grófo-Kozák László haláláról.

Szoljon.hu

Forrás: Bors

A kiváló zenészt szombaton helyezik végső nyugalomra a szolnoki temetőben. A búcsúztatásra és temetésre a régi hagyományoknak megfelelően kerül majd sor, ám még ebben a nehéz időszakban is fontos odafigyelni a járványügyi szabályok betartására.

Erre hívta fel a figyelmet nyílt levelében Szalay Ferenc polgármester is:

„Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet azért, hogy óriási erőfeszítéseket tesznek a hagyományok és a szabályok összehangolásáért, pontosan tudom, hogy milyen komoly kompromisszumokat kell kötniük a biztonság megteremtéséért. A szeretett édesapja iránti tisztelet ugyanakkor minden bizonnyal még így is jóval a megengedett létszám fölötti gyászolót vonz szombaton, a szolnoki temetőbe. Többet, mint amennyit a jelenlegi járványügyi szabályok megengednek. Emiatt szeretném arra kérni, hogy a kegyeletüket a helyszínen leróni akaró tisztelők, távoli családtagok felé jelezzék: ha tehetik, akkor maradjanak otthon.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában