FOGADJ ÖRÖKBE!

2018.04.21. 19:55

Szeretne egy négylábú jóbarátot? Öt jelöltünk is van, mutatjuk!

Továbbra is nagyon sok kutyus vár arra, hogy valakinek hűséges társa lehessen, most Shadow-t, Doxy-t, Stark-ot, Ginát és Ankát mutatjuk be Önöknek.

Szoljon.hu

Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Ezúttal a Kéz a Mancsért Egyesület öt kis megmentettjén szeretnénk segíteni, nézzük is őket sorban!

Shadow

A szépséges Shadow Jászladány utcáin kóborolt segítségre várva, mikor a mancsosok a megmentésére siettek. Még időben érkeztek, szerencsére a legényke így megúszta a heti ladányi kutyabegyűjtést. Azóta kiderült, hogy Shadow imádja, ha simogatják és vele foglalkoznak. Más kutyákkal és a gyerekekkel is remekül kijön.

Amit még tudni érdemes róla:

1-2 év körüli,

ivartalan kan,

közepes termetű,

oltva, chippel ellátva keresi a gazdit.

Ő Shadow. Ugye milyen gyönyörű szép?
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Doxy

Őt Szolnokon, a Tallin városrészben találták. Nagyon játékos kutyus, ebtársaival jól kijön, a cicákkal viszont nem pajtizik. Bombabiztos kerítéssel rendelkező otthonra van szüksége, előző gazdijáról ugyanis meglépett.

Amit még tudni érdemes róla:

születési ideje kb.: 2016.11.01.,

ivartalanított kan,

lábszárközépig ér.

Ő itt Doxy
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Stark

Rá Jászboldogháza határában leltek, több napot töltött a Szent Vendel-szobornál, mikor arra járók segítséget kértek neki. Futott az autók után, valószínű, hogy egyszerűen csak úgy kitehette valaki az út mentén. Stark erős kiállású kutyus, ezért kapta megmentőitől ezt a nevet. Emberekkel nagyon barátságos, a többi kutyával viszont nem jön ki, ezért egyedüli ebnek ajánlott. Imád játszani, szaladgálni, labdázni. Határozott gazdira van szüksége, aki következetesen nevelné.

Amit még tudni érdemes róla:

születési ideje: 2016. december,

ivartalanított kan,

oltva, chippel ellátva keresi a gazdit.

Ilyen boldog Stark, mikor labdázhat
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Gina és Anka

Nem véletlenül említjük őket így együtt, hiszen Gina és Anka egy „anya-lánya” páros. Együtt kóboroltak a Bajcsy-Zsilinszky úton Szolnokon, mikor a segítségükre siettek. Jelenleg egy helyen vannak, de külön-külön is bátran örökbefogadhatóak. Mindketten megkapták a kötelező oltásokat is.

Gina szuperül kijön ebtársaival, a macskákat viszont kergeti. Játékos, imád labdázni, egyébként pedig csendes, nyugis természetű kutyus, szereti ha csak vele foglalkoznak és sokat simizik.

Amit még tudni érdemes róla:

született kb. 2015.11.01.,

súly: 20 kg.

Ő Gina, szerintünk édespofa
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Anka tehát Gina kölyke, persze le sem tagadhatná, hiszen nagyon hasonlít is hozzá. Anka nagyon szereti a gyerekeket, egyébként pedig a tökéletes házőrző eb mintapéldánya. Előző gazdái azért adtak túl rajta, mert „csirkézett”, de ez az egyetlen „bűne”.

Amit még tudni érdemes róla:

születési ideje kb.: 2016.10.01.,

közepes termetű szuka,

súlya 15 kg,

oltva, chippel ellátva keresi szerető gazdiját.

Ő Anka. Ugye, hogy tiszta anyja?
Forrás: Kéz a Mancsért Egyesület

Ha bármelyik kutyus felkeltette az érdeklődését, szeretne örökbe fogadni, vagy tájékozódni, megteheti a Kéz a Mancsért egyesület elérhetőségein:

telefonszám: 06 30 731 8116

vagy az egyesület facebook oldalán privát üzenetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában