SZOLNOK

2019.05.18. 18:45

Idén is lesz Tiszavirág Fesztivál

Eső ide, eső oda, Tiszavirág Fesztivál (június 18–22. között) idén is lesz! Ezt erősítette meg a pénteki, TiszapArt Moziban tartott sajtótájékoztatón Szalay Ferenc polgármester és Kovács Ákos fesztiváligazgató-főszervező.

Mészáros Géza

Fényfestéssel világították meg a református templomot.

Fotó: Mészáros János

És arra is ráerősítettek, hogy nem máshol, csakis a megszokott Tisza parkban lesz! Mindezt ráadásul egy reprezentatív felmérés is visszaigazolta a programgazdák számára.

A tájékoztató tulajdonképpeni fő témája a most felújított és befüvesített terület, illetve újjáépített játszótér fesztivál utáni helyreállítása volt – melyet egyébként a város vállalt magára. Mint elhangzott, a 2019-es fesztiválévet kísérletinek állítják be.

Kitapasztalják, mérik a talajterhelést, amelynek eredményeit a későbbiekben hasznosítják. A szervezők a színpadok áthelyezésével igyekeznek óvni a környezetet.

Fényfestéssel világították meg a református templomot.
Fotó: Mészáros János

Számos újdonság idén is lesz, de hogy mi, az egyelőre meglepetés, de a jövő héten beélesített „Tiszavirágfesztivál” honlapon minden általánosságra, különlegességre és miegyébre érdemben kap választ a nagyérdemű.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában