változás

2020.05.02. 07:00

Új összetételben dolgozik a szolnoki közgyűlés

A Szolnoki Többség frakciószövetségből két képviselő, Fajcsák Károly és Ligeti József döntött úgy, hogy a jövőben függetlenként dolgozik tovább a városért. Ez pedig változást is jelent, hiszen nyolc-nyolc-kettő, immár ez a felállás a szolnoki közgyűlésben, írja az info.szolnok.hu.

Ligeti József sajtótájékoztatón jelentette be távozását, mint kiderült, március közepén Fajcsák Károllyal közösen egy független frakció létrejöttét is jelezték a hivatalnak. Április 30-án Szalay Ferenc polgármesternek írt levelében Fajcsák Károly pontosította szándékát.

– A mai nappal kilépek a Szolnoki Többség – Demokratikus Koalíció képviselőcsoportból, és önkormányzati képviselői munkámat független, képviselőcsoportba nem tartozó képviselőként kívánom folytatni – jelezte.

Ennek értelmében a Fidesz-KDNP frakcióknak összesen nyolc képviselőjük ül a közgyűlésben. Ugyanennyivel rendelkezik a Szolnoki Többség is, s immár két független képviselővel teljes a tizennyolc fős testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában