SZOLNOK

2018.06.21. 14:36

Városmarketing díjat kapott a megyeszékhely

A korábbi kiemelkedő eredményeink után ismét gyémánt díjjal gazdagodott a város… – tájékoztatott Szalay Ferenc polgármester.

Hartai Gergely

Az „Országos Városmarketing Díj 2018” elnevezésű pályázaton ugyanis városmarketing gyémánt védjegyet szerzett az önkormányzat. A polgármesteri hivatal délutáni sajtótájékoztatóján azt is megtudtuk, a Magyar Marketing Szövetség kiírásán három területen szerzett elismerést a megyeszékhely.

Rendezvény-esemény kategóriában a tavaly megvalósult „Nyár végi teker(g)ő” nevű program aratott nagy sikert. De a Szolnoki Csipkecsokoládé ötletét és a SzolnokApp mobilalkalmazást is díjazta a szakmai zsűri.

– Ezek mindegyike a város hírnevét és elfogadottságát öregbíti szerte az országban – taglalta a városvezető. Szolnok a maga kilenc gyémántdíjával az előkelő hatodik helyen áll az ország városmarketing térképén. Olyan településeket előzve meg, mint Szeged, Pécs, Nyíregyháza vagy Debrecen.

A ranglistát egyébként tizenkilenc elismeréssel jelenleg Győr vezeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában