SZOLNOK

2018.07.23. 12:44

Világzenei fesztivál lesz a megyeszékhelyen

Csaknem húsz hazai formáció lép fel augusztus 17. és 20. között Szolnokon, a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar aulájában és a Tiszai hajósok terén két színpadon.

ÚN/MTI

Augusztus 17-én, pénteken a campuson a Boban Markovics Orkestar zenekar lép fel. Másnap ad koncertet a Boga nevű jazzformáció, valamint az Ethnofil együttes a Tiszai hajósok terén.

Szombaton a Parti-­túra Szolnoki Szimfonikus Nyár 2018 keretében a Lúdas Matyi lesz hallható, a magyar meseirodalom egyik klasszikus alakja ezúttal kamarazenei kísérettel kel életre.

Az Örökség Világzenei Fesztivál ezen napján lép fel a Mintha, de hallhatja a közönség a Transnomad nevű együttest, valamint TinaKristinát is. Augusztus 19-én, vasárnap – sok más mellett – a Babra és a Mielo­toxin nevű formáció zenél.

Augusztus 20-án, hétfőn, a Köztársaság Bandája, a Góbé zenekar és a Virágom együttes is. Vasárnap és hétfőn hangszersimogatóval is várják a családokat. A fesztivált az Ifjúságért Közhasznú Egyesület és az Alt Productions közösen szervezi, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában