GALÉRIÁVAL

2018.07.09. 17:50

Ilyen volt az első Református Családi Nap Tomajmonostorán

Élettel telt meg a művelődési ház és könyvtár mögötti park július 6-án, pénteken. Ekkor tartották ugyanis az első Református Családi Napot.

Ujvári László

Nagy sikere volt a gyermekprogramoknak

Fotó: Ujvári László

A program ötlete év elején merült fel először, szerették volna megmozgatni a református közösséget. Elsősorban a gyermekeket és családokat. Mintául a kunhegyesi református közösség hasonló programja szolgált.

– Egy igazi összefogás alakult ki annak érdekében, hogy a mai nap létrejöhessen. Segítettek tomajiak, de kunhegyesiek is. Felekezeti hovatartozástól függetlenül, mindenkit szeretnénk megszólítani, kialakítani és megtartani egy erős közösséget – válaszolt kérdésünkre a szervező, Váradi László református lelkész.

Délután istentisztelettel indult a program, az igét Kereszti Roland túrkevei lelkész hirdette. Az óvodások műsorát, vadász- és rendőrségi bemutatók követték.

Természetesen itt sem maradhatott el az ilyenkor már kötelezőnek számító ugrálóvár, kézműves foglalkozás és arcfestés. A kilátogatóknak lehetősége nyílt egy könnyed lovaskocsikázásra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!