NEUMANN JÁNOS EGYETEM

2018.09.24. 18:01

A szolnoki Campuson is lesz Kutatók éjszakája

A Neumann János Egyetem két városban – Kecskeméten és Szolnokon – négy helyszínen, mintegy kilencven programmal várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakáján – közölte az intézmény kancellárja az esemény hétfői sajtótájékoztatóján Kecskeméten.

MTI

Finta Zita elmondta: intézményük 2009 óta minden évben csatlakozik a Kutatók éjszakájához. Idei, látványos programjaikkal minden korosztályra gondoltak.

Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a tudományos, illetve a kutatóműhelyek munkájába, megismerve a különféle tudományágak legfrissebb és legújabb eredményeit. Kínálatuk érinti a társadalom-, a természet-, a műszaki, az agrár- és a gazdaságtudományok, valamint a művészetek területét is.

Szolnokon, a Gazdálkodási Karon természettudományi, illetve informatikai tárgyú előadások és bemutatók mellett gyermek- és ifjúsági foglalkozásokkal, valamint könnyűzenei koncerttel készülnek.

Itt pedig képeket is nézegethet arról, tavaly milyen volt a Kutatók éjszakája Szolnokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!