előadás

2020.02.11. 14:00

Új vígjátékot mutatott be a Körúti Színház Tiszafüreden

Két felvonásban vitte színpadra a Butaságom története című zenés vígjátékot Tiszafüreden a Körúti Színház. Telt házas közönség fogadta Gyárfás Miklós történetét a Kovács Pál Művelődési Központban.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Nem először járt a Tisza-tó parti kisvárosban a Körúti Színház, most is sokan voltak kíváncsiak Esztergályos Cecília, Janklovics Péter és Karaivanov Lilla alakítására. A humoros történet nagy sikert aratott, a színházkedvelő közönség két és fél percen keresztül tapsolt a színdarab végén.

Fotó: Ujvári László

A történet főszereplője, Kabók Kati (Karaivanov Lilla) ünnepelt, sikeres színésznő szeretne lenni. A lány szerelme éppen az a Mérey László (Janklovics Péter), aki nem vette fel a főiskolára. A lány a fejébe veszi: ő akkor is színésznő lesz, lépten-nyomon a férfi társaságát keresi. Az élet fura játéka, hogy nemsokára oltár elé állnak, szövevényes, kalandos életükbe enged betekintést a vidám történet.

Gyárfás Miklós forgatókönyvét Szabó Kristóf alkalmazta színpadra, a darabot Galambos Zoltán rendezte. Sokat mondó, hogy Esztergályos Cecília minden megmozdulását taps kísérte Tiszafüreden.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!