Szeretem Szolnokot! / galériával

2020.11.18. 17:30

A tervezett hat helyett tizenhét alkotást díjaztak a pályázaton

Véget ért az idei Szeretem Szolnokot! pályázat, mutatjuk a nyerteseket.

Szoljon.hu

A megyeszékhely önkormányzata " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán mutatta be a tizenhét nyertes alkotást. Mint írták, egy színes, szerethető város képe rajzolódik ki a munkákból, és bár mindig van mit javítani egy-egy település kapcsán, de büszkén mondhatjuk, hogy megannyi szépség vesz körül minket, amelyre jó újra meg újra rácsodálkozni.

Az idei díjazottak:

FŐDÍJ – 100 ezer forintos Media Markt vásárlási utalvány: László Jánosné Szabó Anna – Tisza Szálló szoborral (grafika)

Különdíj – 50 ezer forintos Media Markt vásárlási utalvány: Kovács Katalin (fotó)

Véső úti 20 alkalmas strandbelépő- RepTár és Béres Gyógyszergyár Zrt. ajándékcsomag: Jóvér Szabolcs (fotó), Kollár Angelika: A Tiszavirág híd természeti szépségei (festett üvegkép), Csöndör Kinga, Gazdag Adrienn, Bódi Vanda,Szabó Bence, Hegedűs Ádám, Sárándi János Endre, Páncsics Edina (festmény), Szabó Róbert Miklós: SzolnokSzer (számítógépes grafika), Kádár-Csomor Gábor: Szapáry utca (festmény), Greiz Péter: Napfelkelte a Zagyvánál (fotó)

NHSZ 20 ezer forintos Media Markt utalvány, RepTár ajándékcsomag: Fejes Lajos (fotó), Kaposvári Mária: Vasúti híd a Zagyván (festmény), Baczuk László: A tejivó illata (novella), Czétényi Andrásné: Kérészpár A tiszai hajósok terén (grafika), Svarsnig Judit: Átkelés (fotó)

Szolnoki Olaj KK. 20 ezer forintos sportruházat vásárlási utalvány: Nagy Viktor, Stay Fresh tánccsoport (videó), Takács Éva Csilla: Tükörkép a Csónakázó-tónál (fotó)

Önkormányzat 15 ezer forintos Media Markt vásárlási utalvány, RepTár ajándékcsomag: Kari Zsóka: Szolnoki körséta Sziluett palettán (videó), Ábel Gyula: Szeretem Szolnokot! (vers)

Önkormányzat ajándéka az óvodás, kisiskolás pályázóknak: Benke Luca, Baven Anna Júlia Helena, Nagy Ilka

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!