SZOLNOK

2021.01.17. 17:00

Mobilapplikáción keresztül is lehet majd mozijegyet foglalni

A tavaszi újranyitásban bízva, számos újdonsággal várja vendégeit a szolnoki TiszapArt Mozi – számolt be hírportálunknak Demeter István igazgató. Elmondta, hogy a régebbinél kényelmesebb ülőalkalmatosságokkal és egyedülálló tervezésű, többfunkciójú mobilalkalmazással készültek, ami könnyebbé teheti a foglalásokat.

Köllő Judit

Az alkalmazással csupán néhány mozdulat a foglalás

Fotó: Nagy Balázs

– Már tavaly elkezdtük a moziszékek felújítását – kezdte Demeter István. – Kedvező ajánlatot kaptunk a helyi bőrgyártó üzemtől, így jó minőségű huzatokkal sikerült bevonni az ülőhelyeket, aminek a megvalósítását a Nemzeti Kulturális Alapnak köszönhetjük. Továbbá folyamatban van egy komoly informatikai fejlesztés is, amit napokon belül átadunk.

A MoziKlikk applikációnk nagyon sok funkciót tartalmaz. Többek között mozijegyet lehet vele vásárolni, asztalt foglalni a kávézóba, illetve a megérkezés előtt lehetőség nyílik előrendelni a kedvenc italokat, hogy mire megérkeznek az ide látogatók, rögtön tudják fogyasztani őket.

Ezenfelül filmklubbérletet, valamint ajándéknak szánt mozijegyet szintén válthatunk egy hozzánk közel álló illető számára.

A nézőtér székeit új bőrhuzattal látták el – mutatta Demeter István
Fotó: Nagy Balázs

A már felsoroltakon túl úgynevezett filmtőzsdét is indítottak, ami közösségi műsorszervezésre ad lehetőséget barátainkkal, családtagjainkkal. Ennek lényege, hogy az applikáción keresztül filmet és termet egyaránt lefoglalva élvezhetjük a mozi kínálta szolgáltatásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!