Alkotás

2021.12.19. 16:56

Tiszafüreden hirdettek eredményt a Tisza-tóról készült rajzok versenyében

Egész novemberben lehetett szavazni a legjobban sikerült alkotásokra.

Ujvári László

A rajzverseny győztesei

Forrás: Ujvári László

A napokban tartotta rajzpályázatának eredményhirdetését a Segíts velünk Tiszafüred Alapítvány, a nyerteseket nemcsak ők, hanem a Tiszafüredi Reformátusokért Horváth István Alapítvány, valamint az egyik helyi bevásárlóközpont is megjutalmazta.

A Segíts velünk Tiszafüred Alapítvány eredményesen pályázott az egyik hazai áruházlánc Ön választ, mi segítünk! elnevezésű felhívására. Az így elnyert támogatásnak köszönhetően valósították meg az Ismerd meg a Tisza-tavat című programjukat, amelynek keretében több mint nyolcvan gyerek vehetett részt egy egész napos Tisza-tavi kiránduláson, majd arra kérték őket, hogy rajzokon örökítsék meg élményeiket. Egész novemberben lehetett szavazni a legjobban sikerült alkotásokra.

Az eredményhirdetésen Járdán Éva alapító, Somogyi Kata és Somogyi Sándor, az alapítvány oszlopos tagjai adták át a legügyesebb gyerekeknek járó jutalmakat. Az első helyen Balázs Boglárka végzett, a második Csőke Linda, a harmadik Csőke Kitti lett. Az ajándékcsomagokban sportruházat, édesség és rajzoláshoz, festéshez szükséges eszközök voltak.

A tiszafüredi civil szervezet aktívan zárja a 2021-es évet. Adománygyűjtést szerveztek a helyi gyepmesteri telep számára, a mikulásuk pedig felkereste a város óvodáit és intézményeit. Folytatják tartós élelmiszergyűjtő akciójukat, amellyel a helyi rászorulókon segítenek, és hozzájárultak a Magyar Református Szeretetszolgálat „Egy doboznyi szeretet” elnevezésű adománygyűjtéséhez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!