Tárlat

2022.04.02. 11:00

Hamza D. Ákos különleges tollrajzait mutatták be Jászfényszarun

A rendezvény az Europe Direct Szolnok támogatásával jött létre. Aktualitását az EU Tanácsának francia elnöksége adta.

Illés Anita

Zenei élmény is színesítette a programot Beküldött fotó

Hamza D. Ákos titokzatos mappájának Párizsban készült tollrajzaiból, valamint római festményeiből nyílt kiállítás a minap a jászfényszarui Petőfi Sándor Művelődési Házban.
 

– A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság meghívására a Párizsi séta című tárlatot Farkas Edit, a Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria igazgatója mutatta be – mondta el Kovács Béláné Pető Magdolna, a társaság elnöke.
 

A vendégeket Bordásné Kovács Katalin, a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója köszöntötte, majd Kalász-Tóth Mercédesz és Kalász Tamás előadásában Csajkovszkij Régi francia dalocska című műve csendült fel. A Párizsi sétához műhűhelymunka, beszélgetés is kapcsolódott, melynek keretében a résztvevők megismerhették a nyárra tervezett Art Paris művészeti tábor tematikáját is. Az alkotótábor ezúttal Hamza D. Ákos filmrendező, producer, festő- és szobrászművész, költő párizsi éveit idézi majd fel. 

A rendezvény az Europe Direct Szolnok támogatásával jött létre. Aktualitását az EU Tanácsának francia elnöksége adta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!