Kiállítás

2022.05.19. 16:29

A természet csodáit mutatják be Jászapátin

Madarak és emlősök hétköznapjait mutatja be két fotós kiállítása.

Illés Anita

Megnyílt Varga József (balra) és Gömbös Dániel (középen) közös tárlata Fotó: Pesti József

A természet csodálatos szépségét, a madarak és az emlősök hétköznapjait mutatja be Varga József fotográfus és Gömbös Dániel hobbifotós közös kiállítása Jászapátin, a Vágó Pál Helytörténeti Gyűjteményben. „A szívünkkel fotózunk” című tárlatot Szűcs László, a Fotó Natura Természetfotósok Egyesületének elnökhelyettese nyitotta meg a minap.

A falakon látható képek mind-mind a természet titokkönyvének apró morzsái. Barátaim bravúrosan jó pillanatokat örökítettek meg. Képeik szívvel, hittel, szeretettel és odaadással készültek

– ajánlotta a közönség figyelmébe az alkotásokat, melyek egy része a Jászság természeti csodáit jeleníti meg. Szűcs László kiemelte, hogy a térségnek ma már neve van a természetfotózásban. Ebben nagy érdemei vannak Varga Józsefnek, aki néhány éve barátaival összefogva létrehozta a madárfotózást népszerűsítő Mr. Bene Madártani Szabadidőközpontot a jászkiséri szikes pusztában. A megnyitón közreműködött a Jászapáti Városi Vegyeskar. A kiállítás június 8-ig tekinthető meg a gyűjteményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!