Angyali hangulatot varázsoltak

2022.12.03. 16:26

Karácsonyi műsort szervezett a gyerekeknek az egyesület Tiszavárkonyban

Civil kezdeményezéssel is igyekeznek ünnepváró hangulatot varázsolni Tiszavárkonyban. Angyalok Szárnyán címmel rendezett teltházas, remek hangulatú ünnepi műsort a Tiszavárkonyért Kulturális Egyesület (TIKE) csütörtökön a közösségi színtérben.

Kovács Berta

Farkasné Rácz Erika bevonta a gyerekeket meseelőadásába

Forrás: Beküldött fotó

A TIKE e programot, több idei, közösségépítés célzatú rendezvényükkel együtt, a Falusi Civil Alap pályázatán elnyert összegből valósította meg.

A karácsonyi esemény „sztárfellépőinek” a tiszavárkonyi óvodások számítottak, produkciójuk nagy sikert aratott a résztvevő gyerekek és felnőttek körében. A programra sokan elmentek, szülők, családtagok is, de még nyugdíjasok is érdeklődtek az esemény iránt.

A gyerekek nem unatkozhattak, Farkasné Rácz Erika, a szolnoki Hild Viktor Könyvtár munkatársa aktívan bevonta őket is fenyőfás meseelőadásába. Sülyi Károly, a népszerű nótaénekes pedig ezúttal karácsonyi dalokkal szórakoztatta a kicsiket és nagyokat, majd ráadásként az óvodásokat é kísérőiket is dalra fakasztva énekelte el a Kis karácsony, nagy karácsony éneket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!