Szoljon podcast

2023.01.21. 19:53

Kihozzák egymásból a legjobbat a dartstábla előtt az Európa-bajnok szolnoki lányok

Komoly sikereket értek már el együtt és külön-külön is, pedig még nagyon fiatalok. Tudják, miben kell fejlődniük, de nagy terveik vannak: Kovács Tamara és Turai Krisztina is szeretne egyszer eljutni a darts csúcsszervezetéig.

Szoljon.hu

Vendégeink: Kovács Tamara és Turai Krisztina

Egyre nagyobb teret hódítanak a női versenyzők a dartsban, az idei világbajnokságon például már három női versenyző is képviseltette magát, akik így példaként szolgálnak a fiatal lány dartsosok számára – sok más érdekesség mellett erről is beszélgettünk Kovács Tamarával és Turai Krisztinával, a Szolnoki Baglyok két fiatal versenyzőjével podcastünkben.

A tehetséges páros tavaly az ifjúsági Európa-bajnoki címig menetelt, emellett pedig számos egyéb sikert is elértek a lányok párosban és egyéniben egyaránt. A versenyzők nemcsak a hátunk mögött hagyott esztendőt értékelték, hanem beszámoltak jövőbeli terveikről, illetve arról is, hogy milyen a sportág megítélése a környezetükben, és hogyan látták a január elején véget ért PDC-világbajnokságot.

A Szolnoki Baglyok két feltörekvő tehetségével Kovács Levente sportújságíró beszélgetett.

A felvételt meghallgathatják YouTube és Spotify csatornánkon is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!