Fesztiválhangulat

2024.06.18. 11:15

Tiszavirág Fesztivál: már a nyitónap is temérdek izgalmas programot tartogat

Június 19-én, szerdán délután kitárja kapuit a 17. Tiszavirág Fesztivál Szolnokon. Az izgalmas programok mellett a fesztivál Foci parkjában kivetítőn követhetjük a magyar-német Eb-meccset is.

Mészáros Géza

A kérészek már hovatovább két héttel ezelőtt eljárták a násztáncukat, így idén e természeti látványosság nélkül, ámbátor egyéb szórakoztató látni-, de főleg hallani valóval fogadja a Tisza szolnoki partszakaszára érkező vendégeket a 17. Tiszavirág Fesztivál.

Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Fotó: Nagy Balázs / Forrás: MW archív

A nyitónapon angolszász és talján muzsikusok húzzák majd a talp alá valót. Számos kiegészítő program foglalja keretbe az Egyesült Államokból érkezett Bob Wayne-t és a brit Martin Harley-t. Előbbi a Park színpadon, utóbbi a Maláta téren csap a húrok közé estefelé. 

Az olasz Raquel Romeo a Verseghy gimnázium előtt álló Parkoló Lakókocsiról igyekszik majd lenyűgözni a közönségét. Még ezen a napon az AztaQ zenei tehetségkutató projekt szolnoki válogatójának egyik sikerbandája, a „nincs kilincs” lép színpadra.

Mindeközben a Magyarország–Németország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzést tekinthetik meg a futball-őrültek a Tisza szálló melletti Foci park kivetítőjén keresztül.

Cserihanna, valamint Németh Juci és G. Szabó Hunor koncertje a fesztivál-napi hab lesz a tortán...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!