Olvasóklub

2024.06.30. 14:23

Történelmi regények bemutatása és megvitatása csábított olvasókat a könyvtárba

Ismét összeült Rákóczifalván az OlvasóKlub. A történelmi regények megmozgatták a férfiak fantáziáját.

Kovács Berta

Szerda este tartották Rákóczifalván az OlvasóKlub sorok összejövetelét. A programot Császiné Csáti Réka, a Varsány Közösségi Ház és Könyvtár igazgatója vezette. 

történelmi regények,olvasó klub,
A történelmi regények több férfi olvasót vonzottak
Forrás: Beküldött fotó

Minden alkalommal előre megadott tematika alapján veszik górcső alá a könyveket. Ezúttal a történelmi regények volt a téma.
Általában az ilyen jellegű programokat többségében nők látogatják, ám ezúttal többségbe kerültek a férfi olvasók, úgy látszik, ezek az olvasmányok őket jobban érdeklik Falván. Ám akadt olyan, a klubba rendszeresen járó olvasó is, aki elárulta, csak az előre megadott téma kedvéért vett a kezébe történelmi regényt, mivel ő fantasztikus történeteket szereti.
Az összejövetelen a résztvevők ezúttal is bemutatták azt a magukkal hozott könyvet, melyet a többiek figyelmébe ajánlottak, de e regények megbeszélésén túl is érdekes eszmecsere alakult ki, ahol többek között még korunk olvasási szokásait is kielemezték. Így a program, ahol mindenki jól érezte magát, a megszokottnál lényegesen hosszabbra nyúlt, számolt be róla Császiné Csáti Réka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!