LABDARÚGÁS

2018.08.21. 11:01

Már nincs hibátlan együttes az NB II.-ben

Korai lenne még azt állítani, hogy az NB II.-es újonc Tiszakécske kijött a gödörből, ám az előző fordulóban a Kazincbarcika, most pedig a Mosonmagyaróvár ellen ért el gól nélküli döntetlent, ami azért mégiscsak előrelépés a nagyarányú vereségekhez képest.

Pabar Gyula

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a bácsiak ez utóbbi két meccsükön sem lőttek gólt, azaz a két szerzett pontjuk mellett, nulla–kilences gólarány díszeleg…

A szintén „elsőéves” monori csapat drámai végjátékban maradt alul, pedig a duplázó Tóth Barna a 93. percben tizenegyesből egyenlített a Győr ellen. De a slusszpoén még hátra volt, hiszen Kovács Krisztián a középkezdést követően azonnal betalált, így végül a Rába-partiak mindhárom pontot elvitték.

Eközben a listavezető Vasastól csupán döntetlenre futotta a Csákvár ellen, ami azt jelenti, hogy már nincs százszázalékos mérleggel rendelkező csapat a mezőnyben. Az angyalföldiek mestere, Kis Károly értékelte a látottakat.

– A második félidő elején óriási hibákat vétettünk, kétgólos előnyünket gyorsan elherdáltuk. Utána szerkezetet váltottunk, ami arra volt elegendő, hogy kiegyenlítsünk.

A 4. forduló eredményei: Monor–Győr 2–3, Cegléd–Nyíregyháza 0–0, Budaörs–Kaposvár 2–3, Mosonmagyaróvár–Tiszakécske 0–0, Kazincbarcika–Balmazújváros 0–0, Soroksár–Dorog 1–3, Zalaegerszeg–Békéscsaba 3–1, Siófok–Budafok 0–0, Vasas–Csákvár 3–3, Gyirmót–Vác 3–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában