LABDARÚGÁS

2018.08.07. 13:16

Újabb komoly pofonba szaladt bele a Tiszakécske

Gyatra kezdés, borzasztó folytatás, röviden így lehetne összefoglalni az újonc Tiszakécske NB II-es szezonrajtját.

Pabar Gyula

Mindez a számok nyelvén: két vereség, nulla rúgott és kilenc kapott gól. A Kisvárda példájából kiindulva – amely két 4–0-s vereség után szerződést bontott Kondás Elemér vezetőedzővel –, cseppet sem lennénk meglepődve, ha a vezetők már összehívták volna a válságstábot…

Szabó István együttese a nyitókörben bő egy órán keresztül partiban volt a Soroksárral, majd ezt követően teljesen váratlanul összeomlott, aminek négygólos vereség lett a vége.

Most vasárnap, a Gyirmót ellen azonban már az első félórában megpecsételődött a sorsa, köszönhetően a tavalyi házi gólkirály, Puskás Zoltán öngóljának, illetve Kardos Norbert korai kiállításának.

A 2. forduló eredményei: Monor–Siófok 2–0, Cegléd–Győr 0–4, Budaörs–Békéscsaba 2–2, Mosonmagyaróvár–Nyíregyháza 1–1, Kazincbarcika–Kaposvár 2–2, Balmazújváros–Soroksár 1–2, Dorog–Vác 1–1, Zalaegerszeg–Csákvár 1–1, Gyirmót–Tiszakécske 5–0, Budafok–Vasas 1–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában