LABDARÚGÁS

2018.10.28. 20:40

A Jászberény újabb sikerével feljött a második helyre

Pabar Gyula

Diósgyőr II–Jászberényi FC 0–3 (0–0)

Miskolc, 50 néző. Vezette: Takács Ákos (Benkő Róbert, Gavalla-Kulcsár Judit).

Diósgyőr: Bukrán – Farkas M., Géringer T., Orosz (Valkay, 42.), Jónyer (Korbély, 69.) – Szűcs, Fenyőfalvi, Géringer L. – Tóth B., Zsiga, Varga J. (Erdősi, 69.). Vezetőedző: Vég Csongor.

Jászberény: MENCZELES – SZEMERE, Szanyi, HEVESI-TÓTH, Fejes – Sándor, Ilkovics (Győrfi, 72.), Ludasi – SVEDYUK, FARKAS J. (Szanku, 81.), Herczeg (Bálint, 70.). Vezetőedző: Arany László.

Az első félidőben három óriási ziccert is kihagyott a Jászberény, de szerencsére ez nem ütött vissza. Sőt, a szünet után azonnal sikerült is vezetést szereznie: Herczeg László egy csel után, mintegy tíz méterről helyezett a bal sarokba. A következő gólt érő akciónál pedig ő adott középre, Svedyuk Alexet az ütemtelenül érkező diósgyőri védő fejbe rúgta, az ezért járó tizenegyest pedig Farkas János értékesítette. A harmadik vendégtalálatnál ugyancsak Farkas volt a befejezőember, aki ezúttal Fejes János beadását vágta a hálóba.

Gólszerzők: Herczeg (51.), Farkas J. 2 (64. – tizenegyesből, 80.).

Vég Csongor: – Két pozitívuma van a mai mérkőzésnek: az első félidei játékunk, és Jónyer Kristóf személyében bemutatkozott egy újabb tizenhat éves játékosunk a felnőttek között. A csapat meccsről meccsre fejlődik.

Arany László: – Az első félidőben kerestük a fogást a lelkesen és szervezetten játszó Diósgyőrön. Az első gól kulcsfontosságú volt, utána nagyobb területek nyíltak a támadásokra, és azokat jó százalékkal fejeztük be.

További eredmények: DEAC–Cigánd 1–0, Eger–Tállya 0–0, Füzesgyarmat–Sajóbábony 3–0, Gyöngyös–Salgótarján 3–0, Sényő–Putnok 2–3, Nyírbátor–Tiszaújváros 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában