LABDARÚGÁS

2019.11.02. 11:04

Izgalmas régiórangadók várhatók

Az NB II.-ben a Szolnoki MÁV ismét vasárnap játszik, ám a mindössze 35 kilométerre fekvő Tiszakécske vendégeként végül nem kora délután, hanem 17 órától lép pályára.

Varga Balázs

Múlt heti, az Ajka elleni 3–0-s győzelmének köszönhetően a szolnoki gárda egy ponttal és három hellyel – jelenleg 12. a tabellán – megelőzi ellenfelét.

A kécskeiek nincsenek túl nagy formában, mivel legutóbbi bajnokijukon ­5–0-ra kaptak ki a Szegedtől, ráadásul fáradtabban is várhatják a vasárnapi mérkőzést, mivel szerdán a kupában volt jelenésük, és egy hajrában kapott góllal végül 1–0-s vereséget szenvedtek az élvonalbeli Kaposvártól.

A mostani találkozó egyenlő erők küzdelmét hozhatja, a győztes pedig elléphet a veszélyzóna közeléből.

Az NB III. Keleti csoportjában a Jászberényre is idegenbeli mérkőzés vár, ám nekik sem kell messzire utazniuk vasárnap, csupán 40 kilométerre, Ceglédre (kezdés: 13.30).

Mostanában kevésbé fut a JFC szekere, legutóbbi három bajnokijukon nem tudta győzni, s elszenvedték szezonbeli első vereségüket is. Az elmúlt héten a Hatvan ellen egy pontot sikerült megmenteni, Süttő Attilát viszont „elveszítették”: a védőt a hajrában kiállították, a fegyelmi bizottsági pedig három mérkőzésre eltiltotta.

A formát tekintve hasonló cipőben jár a Cegléd, amely az utolsó öt találkozójából csak egyet tudott megnyerni, és háromszor ki is kapott, viszont pontjai száma pontosan annyi – 22 –, mint a Berényé, így biztosan izgalmas összecsapás várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában