Asztalitenisz

2019.12.19. 07:20

Kassaisok nyerték a legtöbb aranyat a szolnoki diákolimpián

Szolnokon, a Zrínyi úti asztalitenisz-teremben rendezték meg idén is a városi diákolimpiát, melyre az elmúlt évekhez képest lényegesen nagyobb mezőny gyűlt össze.

Szöllősi Péter

Az I–II. korcsoport legjobbjai: Zsigmond Simon (balról), Jakab Tamás, Lakatos Márton, Joó Ákos és Bodnár Áron

Fotó: Szöllősi Péter

A „B” kategóriában érdekelt lányok versenyében a Széchenyi krt.-i iskola két tanulója is az élen végzett, hiszen Döbrei Gréta győzött a IV. korcsoportban, míg Holló Hanna az alsósok között. A III. korcsoportban a kassais Csiszár Patrícia nem talált legyőzőre. A csapatversenyek nagy izgalmakat hoztak, végül a körbeverésből a Szegő Gábor Á. I. együttese jött ki a legjobban.

A fiúknál negyvennégyen tették próbára tudásukat. Az alsó tagozatosak versenyében az első osztályos Zsigmond Simon (Szandaszőlősi Á. I.) diadalmaskodott. A III. korcsoportban Kozma Zsombor (II. Rákóczi F. Á. I.) bizonyult a legjobbnak, mindössze egy szettet veszített.

A IV. korcsoportban Móricz Zsombor (Kassai úti Á. I.) győzött jó játékkal Bana Milán (Szandaszőlősi Á. I.) előtt.

Az iskolák versenyében az alsósoknál a Szegő Gábor Á. I. fiataljai állhattak fel a dobogó tetejére, míg a felsősöknél a Kassai úti Á. I. csapata diadalmaskodott.

Az I–II. korcsoport legjobbjai: Jakab Tamás (balról), Zsigmond Simon, Joó Ákos, Lakatos Márton és Bodnár Áron
Fotó: Szöllősi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában