Szolnok/Tiszaföldvár

2020.01.16. 10:40

Megyénk sportolói is érdekeltek voltak a gálán

Csütörtökön 62. alkalommal rendezték meg az Év Sportolója Gálát.

Varga Balázs

Budapest, 2019. oktber 15. A magyar kajak-kenu sport rks bajnokai kz bekerlt Bodonyi Dra vilg- s Eurpa-bajnok kajakoz a bajnokok nevt tartalmaz emlktbla eltt az MKKSZ budapesti szkhzban megtartott nnepsgen 2019. oktber 15-n. MTI/Kovcs Tams

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az este nyolc órakor rendezett díjátadón – melynek a Nemzeti Színház adott otthont, és amelyet az M4 Sport élőben közvetített – ott volt Bodonyi Dóra is, a Szolnoki Kajak-Kenu Klub versenyzője. A tavaly két világbajnoki címet is begyűjtő hölgy a nőknél a legjobb három közé nem jutott be, viszont az egyéni sportágak csapatversenyében igen. A női kajak négyes tagjaként – Medveczky Erikával, Csipes Tamarával és Gazsó Alidával együtt – a férfi rövid pályás gyors­­­­korcsolyaváltóval (Burján Csaba, Krueger Cole, Liu Shao­lin Sándor, Liu Shao­ang, Var­nyú Alex) és a női tenisz párossal (Babos Tímea, Kristina Mla­denovic) küzdött meg az elsőségért.

A másik megyei érdekeltségű kategória a fogyatékos sportolók csapatversenye volt, ahol a férfilabdarúgó-válogatottat is jelölték a legjobb háromba. A nemzeti csapat márciusban aranyérmet szerzett a XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon négy tiszaföldvár-homoki focistával a soraiban: Burján Zoltánnal, Csenteri Csabával, Nagy Ferenccel és Törtei Jánossal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában