Vízilabda

2020.01.08. 11:06

Olimpiai bajnokok lesznek az utánpótlás tornák névadói

A pólós utánpótlás is szorgalmasan készül a bajnoki folytatásra. A Szolnoki Dózsa pedig két felkészülési tornát is rendez számukra az elkövetkező két hétvégén a Vízilabda Arénában.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A mérkőzéssorozatok névadói a klub legendás olimpiai bajnokai, Hasznos II. István és Kanizsa Tivadar.

Hétvégén a Hasznos II. István Gyermektornán az A csoportban a szerbiai Szabadka, a BVSC és a Békéscsaba, míg a B csoportban a romániai Nagyvárad, a Cegléd és a rendező Szolnoki Dózsa csapata indul. A tornán a szombati csoportmeccsek 10 órakor a Szolnoki Dózsa–Cegléd összecsapással kezdődnek. Vasárnap 9 órakor előbb a keresztbejátszás következik, majd 14 órától az éremcsatákkal zárul a 15 éves és annál fiatalabb korosztály számára kiírt torna.

Jövő szombaton és vasárnap a Kanizsa Tivadar Kupán a 17 éves és annál fiatalabb korosztály lesz érdekelt. Az A csoportban a Békéscsaba, a Székesfehérvár és a Szolnoki Dózsa, míg a B jelű hármasban a Nagyvárad, a Kecskemét, valamint a Debrecen gárdája indul. A torna szombaton 10 órakor a Szolnoki Dózsa–Békéscsaba meccsel rajtol. Másnap 10 órakor kezdődnek a keresztbejátszás küzdelmei, míg az éremcsatákat 14 órakor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában