LÁBTENISZ / galériával

2020.06.30. 09:30

Ismét szép számú mezőny lépett pályára a szolnoki Kadi-kupán

Rohan az idő, immár 32. alkalommal rendezték meg a Kadi-kupa elnevezésű lábteniszversenyt a tiszaligeti Teniszklub ­pályáin. A torna megálmodója és névadója, az egykori ökölvívó és lábteniszbajnok, világbajnoki induló Ignácz ­Kálmán, vagyis ahogy mindenki ismerte, Kadi, aki sajnos már az égiek csapatát erősíti, de az emléke és a versenysorozat tovább él, és változatlanul nagy népszerűségnek örvend.

Varga Csaba

Erről (is) beszélt a szervezők részéről Ács Károly, aki elmondta, nem kevesebb mint 23 páros, köztük nyolc válogatott játékos is pályára lépett, akik két kategóriában mérték össze erejüket. A nyílt kategóriában szinte mindegyik meccs óriási, háromszettes csatát hozott, végül a Sipos Árpád–Váczi Dániel duó diadalmaskodott. A szenioroknál megvédte tavalyi elsőségét a Fehér Norbert–Kun József páros.

– Ismét erős mezőny indult, négy meccsünkből hármat csak a döntő harmadik szettben tudtuk megnyerni – mondta Kun József. – Jó verseny volt, a párom, Norbi 31., én 25. alkalommal indultam. Örülök, hogy sikerült megvédeni címünket, jövőre pedig triplázni akarunk.

Eredmények

Szenior (7 induló):

1. Fehér Norbert–Kun József (Szolnok), 2. Kundlák László–Limdner Viktor (Budapest), 3. dr. Kecskés Ákos–Oláh Tamás (Szeged), 4. Keresztúri Tibor–Taskó András (Balassagyarmat).

Nyílt (16):

1. Sipos Árpád–Váczi Dániel (Balatonakarattya), 2. Hegedűs Norbert–Csontos László (Püspökladány), 3. Fazekas Péter–Fazekas Attila (Szolnok, Stabil Bau 21 Kft.), 4. Gulácsi Norbert–Kocsárdi Nándor (Hajdúszoboszló).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában