Galériával / Labdarúgás NB III.

2020.08.24. 20:55

Élre állt a Berény, otthon bukott a Füred a Keleti csoportban

Az ötödik forduló mérkőzéseit rendezték meg az NB. III. Keleti csoportjában.

Munkatársainktól

Fotó: Pesti József

TISZAKÉCSKEI LC – JÁSZBERÉNYI FC 1–2 (0–2)

Tiszakécske, 800 néző. Vezette: Nagy R. (Berényi Á., Belicza)

Tiszakécske: Molnár M. – Oláh M., Fülöp N., Kiprich D., Zvara (Galacs, 46.) – Horváth A., Ternován (Szabó D., 65.), Farkas N. – Pongrácz, Máté J. (Zádori, 46.), Simon M. Edző: Nagy Sándor.

JFC: Bonica – Szemere, Torkos, Aranyos, Süttő – Lőrincz A. – Fekete O. (Szanyi, 71.), Albert Á., Szőllősi, Pálinkás (Fekete M., 51.) – Hodgyai (Gergely P., 64.). Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Oláh M. (67.), ill. Pálinkás 2 (35., 39.)

Kiállítva: Fekete M. (82.)

A berényi csapat nagy bravúrt hajtott végre azzal, hogy idegenben győzte le a bajnokság egyik esélyesét, a tavasszal még az NB II.-ben szerepelt Tiszakécskét. Ezzel a sikerrel fellépett a dobogó legfelső fokára a JFC, amely szerdán a Balassagyarmat legénységét fogadja.

Nagy Sándor: – Nem szerettük volna elveszíteni a veretlenségünket, de egy nagyon gyenge első félidőt produkáltunk. Nem találtuk a ritmust és a fogást az ellenfélen. A második félidőben nagyon nagy erőket mozgósítottunk, benne volt a meccsben a döntetlen vagy a fordítás. Sajnálom, hogy nem sikerült. Köszönöm a szurkolótábornak a biztatást, hiszen végig mellettünk voltak, és bíztattak bennünket.

Német Gyula: – Kicsit meg is voltunk illetődve, de ahogy telt az idő, ráéreztünk arra, hogy lehet keresnivalónk. Az első félidőben tudtunk két gólt rúgni, ezt nem veheti el tőlünk senki. A második játékrészben hősiesen védekeztünk, így tudtuk megnyerni ezt a rangadót.

TISZAFÜREDI VSE–FÜZESGYARMATI SK 0–1 (0–1)

Lipcsey Elemér Sporttelep, 500 néző. Vezette: Takács Á. (Sztányi, Gavalla-Kulcsár)

Tiszafüred: Ladányi – Csikós L. (Szanku, 61.), MÉSZÁROS N., Csiki, Háda – BARZSÓ, KALÓZ (Kapitár, 72.), Vincze P. – Barna V., KALMÁR, Szövetes (Lakatos K., 58.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Füzesgyarmat: FILDAM – Achim S. (Tóth O., 38.), RADUCU, Lippai, Szabó R. – ACHIM Á. – Cigan (Vincze D., 22.), Kis Sz., HUSSEIN, Vajda R. (Balogh G., 91.) – Popescu. Edző: Csillag László.

Gólszerző: Vajda R. (28.)

Mély talajú, vizes pályán a nagyobb rutin győzedelmeskedett. Hiába volt pariban a hazai csapat, a mindent eldöntő gólt a tavalyi évadban második helyezett füzesgyarmati gárda szerezte.

Dorcsák Zoltán: – Egyetlen komoly hibánk megbosszulta magát. A meccs legnagyobb helyzete is a miénk volt, mégsem tudtunk a vendégkapuba találni.

Csillag László: – Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, melyre készültünk is. Egyik lehetőségünket kihasználtuk, amely a győzelmet jelentette számunkra.

További eredmények

Mezőkövesd II.–Tállya 2–3, Salgótarján–Hatvan 1–1, Balassagyarmat–Gyöngyös 1–1, Cegléd–DVTK II. 1–5, Kisvárda II.–DVSC II. 1–3, Sajóbábony–Tiszaújváros 3–1, BVSC-Zugló–Putnok 3–3, Eger–Sényő 1–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában