LABDARÚGÁS

2020.08.12. 09:34

Javíthat a Tiszafüred, tartalékcsapat vendége lesz a Jászberény

A harmadosztály csapatai a sorosak az erőltetett menetben, hiszen szerdán teljes fordulót rendeznek az NB III.-ban. Természetesen a két megyei csapatunk is pályára lép, a Tiszafüred ezúttal a Tállyát fogadja, míg a Jászberény a Kisvárda II. csapatához látogat. Mindkét találkozó 17.30-kor kezdődik.

Varga Balázs

Albert Ádámék (elöl, fehérben) győzni mennek Kisvárdára

Fotó: Pesti József

A JFC önbizalommal telve várhatja a mai összecsapást, miután vasárnap 6–1-re legyőzte a Sajóbábonyt, és így összesen négy pontot szerezve a negyedik helyen áll. A kisvárdai „fakó” eddig három pontot gyűjtött be, az első körben 2–0-ra kikapott hazai pályán a Füzesgyarmattól, míg vasárnap 3–1-re nyert a Gyöngyös otthonában. A Berény mindenképp győzelmi esélyekkel lép pályára.

Albert Ádámék (elöl, fehérben) győzni mennek Kisvárdára
Fotó: Pesti József

A TVSE a legutóbbi játéknapon elszenvedte első vereségét, miután egy hajrában kapott góllal kikapott Putnokon. Ezúttal lehet javítani, méghozzá hazai pályán a Tállya ellen. A borsodi csapat eddig szintén három pontot szerzett, és épp a fürediek mögött áll a tabellán rosszabb gólkülönbsége miatt. A kék-fehérek előbb 2–0-ra kikaptak Tiszakécskén, majd 3–2-re legyőzték a Balassagyarmatot. Könnyű meccs minden bizonnyal nem vár a Füredre, de nyerhető igen.

Párosítás, szerda: Tiszafüred–Tállya, Kisvárda II.–Jászberény, Mezőkövesd II.–Sényő, Salgótarján–Putnok, Balassagyarmat–Hatvan, Cegléd–Gyöngyös, Sajóbábony–DVTK II., Tiszaújváros–DVSC II., Eger–BVSC, 17.30, Tiszakécske–Füzesgyarmat, 19.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában